Bilder del 1


Klubbtävling

Dagen började 6.00 för mig idag, stalljobbade och var även med på klubbhoppningen!
 
Idag var det Robbies tur att hoppa igen, en 90cm bana och det ledde till vinst, ponnyn slutar aldrig leverera!
Började med att stå som funktionär i 40 och 60cm, Robbie var även med och hoppade en 40 klass idag sötnos men han var så dum och slängde av sin lilla ryttare... Okej på framridningen var han verkligen suuuuper pigg och sprang som en galning, hoppade bara 2-3 sprrång, det räcker gott och väl! Inne på banan var han lika pigg och taggad, fick lite kråkhopp här och där och glömde bort hela omhoppningsbanan typ så fick styra i sista sekunden, men tiden var ca 5 sek snabbare än tvåans så fick den gulblå rosetten ändå!
 
Nu ligger jag hemma helt död efter att ha varit i stallet hela dagen, bilder och film kommer.

Bus Shadow!


Göteborg

Man vill ju vara där bara..


Onsdag

Har inte blivit någon ordentlig blogginlägg på ett bra tag, anledningen till det är att det har varit tävling hela helgen och har känt mig lite sjuk och behövt vila!

Idag så var det träningsgruppen red lite lösgörande och tränade mycket på sitsen. Gick ganska hyfsat!

Bild på goda mellisen som Ilane bjöd på efter skolan!


Värmdö 21/4

Lb:1, känslan är hemsk fast den syns ju inte på film eller på ritten! Skuggis får en stjärna till då han sköter sig galant! 7:a på galopp volten, det tar sig;)


Stäket 20/4

Lb:1, lite missar här och där som ledde till 60,172%


Stäket 20/4

Lc:1, ner petad från första plats av sista ryttaren.. 187p och 69,..%


Robbie

Har precis ridit Robbie och käkat en billys. Ridningen gick bra, red fram utomhus och sedan red igenom lc och lb som vi ska rida imorgon. Han kändes riktigt seg idag men borde ju vara pigg imorgon då det är tävling ;)


Torsdag

Dagen har som vanligt spenderats i skolan, hade någon föreläsning med! Efter det så åkte jag hem, åt och vilade lite. Sen bestämde jag och mamma att åka till stallet och gå en prommis Dante som blev hela 4,5km lång, myyysigt. Nu ligger jag i soffan och kollar på hela England bakar!

Bloggar mer imorgon om helgen och ridningen!


Veckan

ONSDAG: Clinic, utvecklingsamtal.

TORSDAG: Ledig från stallet, plugga.

FREDAG: Dressyr på Shadow och Robbie, packa!

LÖRDAG: Tävling Stäket

SÖNDAG: Tävling Värmdö


Onsdag

Dagen har gått riktigt fort och jag slutar om 10 min.
Idag så ska det vara en kurs eller en liten clinic i stallet. Om ryttarens sist, precis vad jag behöver! Ska även rida med två andra tjejer så det ska bli riktigt spännande.

Bjuder på en bild från igår på sjukling Dante!


Pizza med stalltjejer!


Måndag igen

Eftersom det regnar ute och jag hade tänkt att rida ut får det bli ridhuset istället, ska rida på Shadow och träna inför söndagens allsvenskan! Vi får ju även önska låt så ska rida till olika låtar idag, hahah :D


Tävling

Som sagt så var det tävling idag, jag och Robbie startade en LB:1, det var framridning i grupper i ridhuset som gjorde att det blev lite stressigt för han men inne på banan, Satan säger jag bara. Vilken känsla han var ju bättre än nånsin. Tyvärr fick vi några missar som gjorde att resultatet inte blev jämn. Iallafall så red vi på något med 65% Finaste Robbie!!


Lördag

 
Eftersom blogg appen fortfarande inte fungerar så blir det dåligare uppdatering.
 
Vaknade hos pappa idag, drog hem på med stallkläderna och sen gick jag till stallet. Elise och jag hade planerat en uteritt och så blev det också, runt våtmarken i alla gångarter så skönt när det går att rida ut så igen:) Red på Shadow, kanske borde nämnda det med.
 
Robbie red jag i ridhuset, kände på han inför tävlingen imorgon, kan ju säga att det kändes mycket bättre i fredags men inget direkt fel idag heller. Red igenom lb:n kändes helt klart bra. Hoppas att det håller imorgon så att jag kan pricka av en punkt "ha en bra känsla efter programmet på en tävling" visst har vi haft bra ritter men inte WOW känsla, hoppas kan man!
 
Nu säger jag godnatt!
 
 
 

Irriterad

Gaah vad jag blir irriterad på blogg appen, den fungerar ju aldrig... det är därför det är så dålig uppdatering.

Little pony

Hjälpe Luana med hennes superduper pigga ponny:)


Hoppning

Det var visst hoppning idag, äsch det är alltid kul. Hoppade lite olika typer av övningar.
Började med att flytta undan för vänster skänkel...bommar....och sen rakt fram, sedan blev det ett litet räcke i slutet som man travade över. Gjorde detta i båda varven och sen även i galopp. Robbie var lite loj i början men ju högre det blev desto mer började jag rida och han blev mer taggad! Måste rida så när det är lågt också.
Hoppade en slinga på ca 90-1m men det fanns lite lägre hinder där emellan med, inte alltid man behöver hoppa högt:)

På söndag är visst klubbtävling som jag hade glömt bort helt, anmälde mig till Lb:1 på Robbie, visst Shadow behöver också gå men men.


Övides Shadow Of Page

Ja vad ska man säga, inte så jätte nöjd men skäckens första start är helt klart godkänd :D


We_change

Dagen har spenderats i Stckholm, vi var på en föreläsning eller vad man ska säga, som heter We_change där man gjorde olika workshops och grejer. Jag jobbade med postkodslotteriet och man skulle typ komma på ideer vad dem skulle kunna ge för vinster som handlar om hållbarutveckling. Har inte så mycket att skriva om det eftersom detta inte var så jättekul, förmiddagen funkade helt, men sen em var typ det tråkigaste jag varit med om... inte riktigt men typ :D

Drog tidigare och käkade på donken, muuums., och sedan tåg hemåt, skönt.

Imorgon är det dags för tävlingsgruppen, vet inte riktigt om vi ska hoppa eller ha dressyr, hoppas på att kunna rida ett rikitigt dressyr pass som är efterlängtad.

Skoola

Skolan har flutit på ganska fort, en lektion kvar och den börjar om 1,5 timme, seegt. Sen hoppar jag även över ridningen ,då jag har ganska mycket plugg och ska upp klockan 6 imorgon bitti för att åka till stan..

Bjuder på en cola burk som håller mig vaken!


Södertälje Ridklubb

Dagen spenderades som sagt i Södertälje. Lastade i god tid då han är lite bråkig när det gäller att lasta, men med två longreringslinor går han in.
Kom fram, åt lunch, och började göra iordning hästen han får ändå ett plus i kanten då han är super cool att hålla på med.
Framridningen kändes hel ok, kan inte klaga på nåt då han är ganska ung och inte riden på sånt sätt länge alls och att det var hans första dressyr tävling utom klubben.
Väl inne på banan blev han riktigt dum och vägrade att gå förbi domarbordet, så red mycket ifrån spåret vid C - långsidan, annars skötte han sig utmärkt! Fick någont med 52% inget att skryta över :D
Laget hamnade på 11:e plats av 13 lag så sist kom vi inte!

Bild bomb kommer komma inom kort.

Godmorgon

Idag är det dags för tävling, åker inte så tidigt så hinner rida ut på Datne bus innan allt. Jag och Shadow ska debutera på dressyr banan eller han har ju sprungit två klubbtävlingar förut men nu är det allvar. Hoppas att han håller sig på alla fyra ben och låter bli att busa.

Bilder från idag


En gång till

Nu tänkte jag försöka en gång till med det här att blogga, söta rara Fanny har fixad en tillfällig header och en ny design, tack!
 
Igår så red jag på Shadow istället för Robbie i tävlings gruppen, det var hoppning och lite lösgörande arbete i början. Vi hoppade lite olika linjer, böjt, rakt osv. det gick rätt ok. Han taggar alltid till när det står hinder och när det är dags att fatta galopp för att styra mot hinderna.
Har tyvärr ingen film den här gången så kan inte visa lilla banan som vi hoppade.
 
Idag så har jag varit inne i stan nästan hela dagen. Spände tandställningen, åt pizza hut, missade tåget, köpte nya loka smakerna och sedan åkte vi hem.
 
 

RSS 2.0